logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Webdesign/Webshop

a

Strategie

Bij het laten maken van een website heb je vooraf het één en ander voor ogen. In de strategiefase brengen wij je wensen en doelen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een concreet beeld van jouw ideale website en kunnen we een scherpe offerte opstellen.

Concept & design

Bij goedkeuring van de offerte sturen we je de planning op. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Hierna leveren wij diverse concepten op, allen bestemd voor verschillende pagina’s. Hierbinnen is genoeg ruimte voor aanpassingen. Na goedkeuring van de concepten werken we het definitieve design uit.

a
a

Techniek & realisatie

De goedgekeurde concepten worden technisch vormgegeven en uitgewerkt in de testomgeving. Uiteraard is dit in een CMS omgeving “WordPress”. Wanneer het design perfect is, buigen wij ons gezamenlijk over de invulling van de pagina’s, zoals het toevoegen van foto’s en content.

Lancering & onderhoud

Testen, testen en nog is testen. En dan is het zover. We kunnen live. We migreren je website vanaf de testomgeving naar de live omgeving. En dan ben je live! Ook na oplevering staan we voor je klaar. Zo hebben we verschillende onderhoudspakketten, die je kan nemen om je nieuwe website beveiligd en up to date te houden.

a