logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Diensten

Samen maken we er iets moois van met focus op de lange termijn maken we er iets moois van

Waar kunnen wij mee helpen?

Hier vind je een overzicht van alle diensten die wij aanbieden. Alles wat je nodig hebt voor het ontwikkelen van jouw digitale kanalen. Van design tot development, lancering en doorontwikkeling.

Webdesign/Webshop 

Wil je een professionele website laten maken voor je bedrijf? Van strategie tot ontwerp, wij zorgen ervoor dat je bedrijf de uitstraling krijgt die het verdiend. Bekijk onze aanpak…

Meer informatie

Grafisch ontwerp

Of het nu gaat om huisstijl, drukwerk , Photoshop graphics of het maken van logo designs, we maken het allemaal. Wij ontwerpen creaties die spreken!

Meer informatie

Sociaal media beheer

Wil je jouw doelgroep gemakkelijk bereiken en een goed beeld geven van de dagelijkse gang van zaken binnen jouw bedrijf? Wij maken de foto’s, plaatsen de berichten en jij hoeft het alleen goed te keuren.

Meer informatie

Website beheer

Ook wel content beheer genoemd. De website up-to-date houden betekent regelmatig teksten, afbeeldingen en video aanpassingen en toevoegen. Dit kun je zelf doen maar ook aan mij uitbesteden zodat jezelf met je core business kan bezighouden.

Meer informatie

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de website up-to-date blijft is regelmatig onderhoud aanbevolen. Op deze manier minimaliseer je de kans op online bedreigingen en ben je op alles voorbereid.

Meer informatie

Drukwerk 

Een flyer, folder, brochure, visitekaartje, sticker, beursmateriaal, belettering of een complete menukaart. Ik help je bij het ontwerp en het drukproces van alle soorten drukwerk.

Meer informatie