logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Sociaal media beheer

Start met online succes
a

Social media design

Goed doordachte en gecreëerde social media content is cruciaal om boven de menigte uit te komen. Ga met social media nog verder dan out-of-the-box. Met de juiste visuele ondersteuning aan het concept, maak je veel meer kans op kwalitatieve zichtbaarheid op alle social mediakanalen.

Waarom social media?

Adverteren op Social Media heeft meerdere voordelen. Facebook wordt gebruikt door 10 miljoen Nederlanders, Youtube door 9 miljoen, Instagram 5,5 miljoen en LinkedIn door 4,5 miljoen Nederlanders. Het bereik is gigantisch, maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Social Media Marketing is een uitstekende manier om Brand Awarness (in het Nederlands: merkbekendheid) te creëren of leads te genereren. Als je advertentie aanslaat op Social Media zijn de mogelijkheden eindeloos.

Naast bereik en merkbekendheid is ook de relatie die je opbouwt met je ‘volgers’ ontzettend belangrijk. Door Social Media Marketing kom je in contact met je volgers en kun je een relatie tussen hen en jouw bedrijf opbouwen.

a
a

Je social media beheer uitbesteden aan Flex Folio

Veel bedrijven hebben een bedrijfspagina op Facebook, Instagram, LinkedIn of andere social media kanalen. Een goed idee, want dankzij deze pagina’s kun je binding met (potentiële) klanten houden.

Het probleem wat wij veel zien is wat er gebeurt ná het opzetten van de bedrijfspagina. Veel organisaties hebben moeite om met regelmaat goed, leuke en unieke content te plaatsen. Dat is jammer, want het is een gemiste kans om top-of-mind te worden of blijven bij je doelgroep.

Wij verzinnen samen met jou verschillende categorieën berichten die aansprekend zijn voor je doelgroep.

We brengen de benodigdheden in kaart. Denk aan de ontwikkeling van fotografie of filmische content.

Zodra alles is verzameld ontvang je maandelijks een voorstel van berichten die we willen posten.

Na goedkeuring worden de berichten ingepland.