logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Over ons

Gedreven, eigenzinnig en creatief; dat zijn we!
m
Kijk mee over onze schouder

We zijn eerlijk over wat we doen en hoe we dat doen. Je mag gerust over onze schouder meekijken, we houden niet van addertjes onder het gras en werken daarom op een transparante manier.

m
Supersnelle support

Soms is er haast bij, en dat snappen wij. Sowieso houdt niemand van ‘er zijn nog 5 wachtenden voor u’. Daar doen we dan ook niet aan: wij houden je niet ‘aan het lijntje’.

m
Heldere communicatie

Ingewikkelde vakterminologie, daar zijn wij niet zo van. We leggen je graag in heldere taal uit wat we doen en hoe we je website maken of transformeren.

Wie zijn wij

Flex Folio is een jong, gedreven en enthousiast team dat altijd voor je klaarstaat. We zijn vakidioten: we houden van wat we doen, we weten er alles van en geen idee is te gek. We zijn eigenwijs en doen het graag nét iets anders. Het resultaat: unieke websites en webshops die jou onderscheiden van de concurrent.

Wat wij doen

Wij maken unieke en professionele websites en webshops die perfect aansluiten bij jou, je bedrijf en je doelstellingen. Van tevoren spreken we precies af wat we gaan doen en wat dat gaat kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. We zijn toegankelijk en staan altijd voor je klaar. Heb je een vraag of wil toch nog iets aanpassen? Geen probleem, Wij zijn altijd bereikbaar.